Dag 10

Zo vandaag is het lekker opgeschoten en dat komt met name omdat ik vandaag wat hulp gekregen heb van Dion. Dankzij hem had ik een plek om mijn tiny house te gaan bouwen en vandaag heeft hij lekker meegeholpen. Dion en Heleen zijn ook bezig met de voorbereidingen om een tiny house te bouwen en zij gaan beginnen tegen de tijd dat ik ongeveer klaar ben. Ze hebben ook een blog en kun je volgen op:

https://www.facebook.com/tinyhousedionheleen

Met zijn 2e gaat het allemaal een stuk makkelijker en sneller dus vandaag hebben we flink wat kunnen doen. Dion heeft al een deel van de noordgevel geïsoleerd en samen hebben we het laatste deel van de oostgevel opgezet en daarna de osb platen tegen de westgevel aan gemaakt, waardoor het nu steeds meer op een huisje begint te lijken.

Ook hebben we aan die gevel de gelamineerde ligger gelijmd, zodat er straks een mooie ronde ligger is om de balklaag om te leggen. het viel nog niet mee om de goede ronding te krijgen. Op de tekening was het een stuk makkelijker als in de werkelijkheid. Maar uiteindelijk is de ronding erg goed gelukt.

Morgen verder met de andere wand.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s