31-03-2019

Zo nog 2 dagen en dan is het zover. Dan gaat mijn TH naar zijn plekje toe.

Deze week heb ik niet heel erg veel aan mijn TH gedaan.

Maandag nog bezig geweest met de epdm boven de ramen vast te plakken en helaas is het bij 1 raam niet gelukt, omdat ik het eerst met kit probeerde. Dat was mislukt en toen dus met lijm, maar die hechtte niet dus daar moet ik nog een oplossing voor vinden.

Ik wilde de kurk eigenlijk nog voorzien van een coating om het meer waterafstotend te maken. Eerst heb ik een proefstukje getest en het bleek dat het geen verschil maakte en het veel langer duurde voordat het droog was. Dus heb ik besloten om het niet aan te brengen.

Woensdag ben ik begonnen met opruimen. Al het afval verzameld en weggebracht en donderdag was het zover dat mijn TH naar buiten moest. Was nog even een klus om hem van zijn pootjes af te krijgen, maar met een krik ging het een stukje makkelijker.

Het was best spannend om hem voor het eerst te zien rijden, maar dat ging prima zonder problemen, dus dat was fijn om te zien. Op zijn plek weer de pootjes eronder gezet en daarna nog even de ramen dichtgemaakt met plastic.

Als laatste nog even de loods leeggeruimd en opgeveegd en dat was het dan voor hier.

Vrijdag zijn Fred en ik bezig geweest om de plek waar mijn TH komt gereed te maken. Op de punten waar de pootjes komen hebben we betonplaatjes gelegd en daartussen hebben we betontegels geplaatst waar het TH overheen kan rijden. Daarna nog ertussen opgevuld met zand zodat het mooi vlak erbij ligt.

Dinsdag de volgende update als mijn TH op zijn plek aankomt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s