14-04-2019

Weer een week verder en vandaag dan mijn 1e blog vanuit mijn nieuwe Tiny House 🙂

Het grootste deel van de week ben ik bezig geweest om alles leefbaar te maken. Dus toilethokje gemaakt, keukenblok geplaatst en aangesloten. Elektra gemaakt voor lampen en een aantal stopcontacten. De riolering en het water wordt gedaan door de campingeigenaar, alleen die had het heel erg druk, maar uiteindelijk toch water en in ieder geval de wc aangesloten. Er moet nog een stukje riolering naar de afvoerpijp voor de gootsteen, dus voorlopig even met een bakje erin en die leegkappen in het toilet.

Gisteren en vandaag de laatste spullen verhuisd naar mijn TH en nu kan ik er dus eindelijk in verblijven en ervaren hoe het is. Het voelt nu aan als een 1-kamerappartement wat ruimte betrefd en ik heb niet het gevoel dat ik nu veel meer ruimte nodig heb.

Wat ik met name wil ondervinden is hoe het met de warmtebehoefte zit. Moet ik veel verwarmen om het aangenaam te krijgen. En wordt het niet te snel warm binnen als de zon erop schijnt en het te warm binnen zou worden. Nu is het zo dat er aan de binnenkant nog 5 cm isolatie tegen de muur komt dus wat ik nu ervaar is slechts een indicatie en zou met de extra isolatie moeten verbeteren.

De inrichting van nu is tijdelijk. De binnenkant moet nog helemaal afgewerkt worden en alle meubels, kasten en dergelijke moeten nog gemaakt gaan worden, maar dat zal nog wel even duren. De zak met geld is op dus eerst zal er gewerkt moeten worden om het helemaal af te maken.

Ik ga eerst trouwens de buitenkant de komende tijd gereedmaken, want nu lijkt het net een bouwplaats. Dus de onderkant dichtmaken zodat het zand erin kan en dan het terras maken, zodat ik daar lekker in het zonnetje kan zitten.

Nog wat foto’s van de binnenkant en tot de volgende keer (zal wel even duren)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s