23-06-2019

Zo weer een nieuwe update.

Het is weer even geleden, maar ik heb niet stil gezeten.

Als eerste heb ik het plafond van mijn terras dichtgemaakt. Deze houten planken gaan straks ook binnen komen en ik ben erg tevreden met het resultaat dus ik denk dat het erg mooi binnen gaat worden. Maar zover ben ik nog niet.

Eerst heb ik een tijdelijk schuurtje gebouwd. Het frame blijft hetzelfde voor het definitieve schuurtje straks, maar op de plek waar die moet komen ligt nog een berg zand dus heb ik er voor gekozen om het tijdelijk vooraan te zetten. Wat folie aan de buitenkant en een zeil eroverheen en het is als het goed is waterdicht voor de komende weken. De reden dat ik het schuurtje heb weggezet is omdat ik mijn spullen ergens moest laten. Mijn hele huisje moest namelijk leeg, omdat ik de komende weken de binnenkant verder ga afwerken.

Dat is dus ondertussen gebeurd en ik ben afgelopen weekend begonnen met de installatie van de waterleidingen en de elektra.

Toch wel weer vreemd om er zo na een week of 6 weer even uit te gaan, maar het kan niet anders anders natuurlijk om de vloeren en de wand te doen.

Het plan is dus om de komende 2 weken de tegelvloer te leggen met vloerverwarming, de wandisolatie plaatsen en afwerken met leemstuc en het houten plafond.

Een hoop werk en ik heb nog steeds een andere klus af te maken dus ik kan er nog niet full time aan werken. Ik zie wel of het lukt. Ik heb maar 2 weken, omdat dan de stilteperiode ingaat en dan kan ik toch eind augustus niet meer boren of zagen, dus ik probeer zoveel mogelijk te doen.

Helaas ging het al mis bij het bestellen van de vloerverwarming. Ik wilde graag hemstedt green vloerverwarmingmatten gebruiken die een dubbel circuit hebben waardoor je het ook op half vermogen kunt gebruiken, maar na het besteld te hebben kreeg ik een bericht dat het tot 4 weken levertijd was. Dat kwam dus echt niet goed uit, dus na wat contact met de fabrikant uit Duitsland hoop ik het aan het einde van de week binnen te hebben. Als het allemaal meeziet ziet het er over 2 weken totaal anders uit aan de binnenkant!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s